Årets sommertur til Løkholmen

Tradisjonen tro reiser vi til Løkholmen helgen 12.-14. juni for klatring, bading og hyggelig samvær. Vi leier hytter på campingplassen og klatringen foregår på feltet som ligger en kort biltur unna. Her er det klatreruter i alle salgs vanskelighetsgrader, noe for både liten og stor, for nybegynnere og de som har holdt på en stund. Hvis du ikke har eget utstyr kan dette lånes av klubben. Etter endt klatreøkt hygger vi oss i de fine omgivelsene på Løkholmen Camping med diverse aktiviteter. Klubben spanderer middag på lørdagen, og kjøkkenmannskapet lover spennende smaksopplevelser. Overnatting skjer i små 4-6 manns hytter, eventuelt i campingvogn. Er du ekstra eventyrlysten kan du ta med telt.
Faktura for overnattingen kommer i etterkant.

Instruktørene bistår med sikkerheten, men det er viktig å påpeke at klatring skjer på eget ansvar. Derfor oppfordrer vi alle som blir med å sjekke sin reiseforsikring, om den dekker klatreaktiviteter. Det forventes også at du har mulighet/ferdigheter til å sikre dine egne barn på denne turen.

Påmeldingsfristen er 12. mai, da sender vi bestilling på hyttene. Det er mulig å melde seg på etter dette også, men da må man selv sørge for overnatting.

Vi forsøker å få til litt samkjøring på veien ned, så si gjerne ifra hvis du trenger haik.

Påmelding sendes på e-mail til: tronjansson@yahoo.no

Mer praktisk informasjon om turen kommer etterhvert her på nettsiden. Har du spørsmål, så er det bare å sende en mail til Tron, se adressen over.

Hjertelig velkommen med på tur. 🙂

Kjørerute til Løkholmen Camping:

Kjørerute Løkholmen Camping – Parkering ved klatreveggen: