løkholmen 2017

Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 16/06/2017 - 18/06/2017
18:00 - 14:00
0
Last ned hendelsen iCal

Sted
Lökholmen Camping


Tradisjonen tro reiser vi til Løkholmen i år også. Denne gangen blir det 16-18. juni for klatring, bading og hyggelig samvær. Vi leier hytter på Løkholmen Camping og klatringen foregår på feltet som ligger ca. 7 minutter med biltur unna. Se kart for detaljer. Her er det klatreruter i alle salgs vanskelighetsgrader, noe for både liten og stor, for nybegynnere og de som har holdt på en stund. Hvis du ikke har eget utstyr kan dette lånes av klubben. Husk å angi hva du trenger å låne i bestillingen. Trenger du låne sko, er det en god ide å prøve på forhånd, slik at dere finner rett størrelse. Husk å fylle ut vårt utlånsjema på det dere låner. Etter endt klatreøkt hygger vi oss i de fine omgivelsene på campingplassen med diverse aktiviteter. Klubben spanderer middag på lørdagen, og kjøkkenmannskapet lover spennende smaksopplevelser. Overnatting skjer i små 2-4 manns hytter, eventuelt i medbragt telt / lavo / campingvogn / bobil.

Betaling for overnatting utføres av den enkelte ved avreise.

Instruktørene bistår med sikkerheten, men det er viktig å påpeke at klatring skjer på eget ansvar. Derfor oppfordrer vi alle som blir med å sjekke sin reiseforsikring, om den dekker klatreaktiviteter. Det forventes også at du har mulighet/ferdigheter til å sikre dine egne barn på denne turen.

Påmeldingsfristen er  satt til 27. mai, da sender vi bestilling på hyttene. Det er mulig å melde seg på etter dette også, men da må man selv sørge for overnatting.

Trenger du / dere haik, så husk å angi dette i bestillingen. Vi prøver så godt vi kan å formidle dette til de andre som skal reise nedover.

Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Vi kan ihvertfall garantere at det blir en hyggelig opplevelse.

Erfaring fra tidligere år:
Deltagere ankommer på både fredag og lørdag. Det kan bli litt knapt med tid å klatre på fredag, men er du av den ivrige typen er det fint om du tar en prat med oss for å avtale nærmere. På lørdag reiser vi ut til klatrefeltet etter frokost og blir der så lenge vi orker. Husk å smøre med lunsj. For å komme til klatrefeltet,  går man fra parkeringsplassen gjennom skogen på kupert sti i ca. 5 minutter. Vi prøver å få til felles avreise fra campingplassen. Ikke glem myggspray og solkrem. Hvis værgudene ikke er på vår side, så reiser vi til f.eks. Sarpsborg Klatreklubb.

Hjertelig velkommen med på tur. 🙂

Bilder av hyttene:
[huge_it_gallery id=»2″]

Påmelding:
Fant ingen felt.

Slik finner du frem til klatrefeltet: