Familiedag på Frambu 1. mai

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til en familievennlig klubbtur til Frambu helsesenter mandag 1. mai fra kl. 12.00 – 15.00. Der blir det klatring, lek og moro. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkommen.

Send oss en påmelding om du kommer her, så vi vet hvor mange pølser vi skal kjøpe!


Frambu har en 10 meter høy klatrevegg som er montert på utsiden av bygningen. Vi liker å kalle det å klatre «inne-men-ute». Veggen har 2 topptaufester og rutene er skrudd av klubbens ruteskruere. Klatretakene og rutene er spesielt godt beregnet på barne- og paraklatring. Skulle ungdom / voksne også ha lyst til å prøve, så er de velkommen til det.

I tillegg til sin flotte beliggenhet på en halvøy midt i Setertjern, er området til helsesenteret opparbeidet med mange flotte aktivitetsapparater og lekeplasser. Her finner du bl.a Ballbinge, Zipline, hinderløype og mye mer.

Vi har tilgang på sykkelbåter så framt det ikke er is på vannet. Vi venter i spenning på om isen smelter til 1. mai. Vi har noen få vester til utlån, men ta gjerne med egne vester om dere vil ut på vannet. Kanskje det er noen som er tøffe nok til å bade også?

Vi fyrer i gang grillen og klubben spanderer grillpølser og lomper. Det er lov å ta med medbrakt grillmat i tillegg til dette om ønskelig.

Har du ikke topptau- eller brattkort, så fortvil ikke. Klubben stiller med sikrere.

Ansvarserklæring:
Jeg er innforstått med at klatring innebærer risiko, og at all aktivitet skjer på eget ansvar.

Forbehold:
Ved regn avlyses arrangementet. Vi sender ut epost dersom dette blir aktuelt.

Klikk her for å melde på deg og din familie