Medlemskap og kontigent for 2017

Lyst til å bli medlem i klatreklubben vår? Kanskje du har veldig lyst til å betale medlemskontigenten? Her følger litt informasjon for deg.

I 2016 gikk vi over til å bruke MinIdrett som medlemsregister. MinIdrett er Norges Idrettsforbund sin medlemsdatabase for sport og idrett, og gjør det enkelt for brukerne å selv administrere dine medlemskap, kontigenter, konkurranseavgifter osv. Det betyr for å bli medlem av klubben må du opprette en bruker i MinIdrett, noe som er veldig lett og fort gjort. Klikk på denne linken og velg «ny bruker»  i menyen øverst til høyre og fyll inn opplysningene som trengs.

Når du har fått opprettet en bruker kan man «søke» om å bli medlem i Siggerud Klatreklubb. Det gjør du med å logge deg inn i MinIdrett og klikke på «Medlemskap» menyen øverst. Her finner du eventuelt andre klubber og foreninger du allerede er medlem av og kan søke opp Siggerud Klatreklubb ved å trykke på «Finn ny klubb». Klikk deretter på alle boksene: «Siggerud Klatreklubb», «klatring» og Klatring». Dette for å vise at du er et aktivt medlem. Dette betyr ikke nødvendigvis at du er en meget aktiv klatrer, men det er slik systemet skiller på om du er et medlem eller støttemedlem i klubben. Pr dagsdato har vi ingen løsning for støttemedlemmer i klubben, derfor regnes alle som aktive medlemmer.

Du kan også opprette familiemedlemmer i MinIdrett ved å trykke på «min profil» og deretter klikke på «legg til familie». Husk deretter å søke om medlemskap for familien i klubben. 🙂

Etter at søknaden er mottatt vil vi kunne godkjenne den og sende deg faktura for medlemskontigent. Du vil da få en epost med link til Minidrett hvor du ledes gjennom buypass sin betalingsløsning.

Prisene er fremdeles 500 kr for familiemedlemskap (opp til 5 personer, 100 kr i tillegg per medlem utover de 5 første) og 300 kr for enkeltmedlemskap.

Brukerstøtte for systemet er det Norges Idrettsforbund som står for, men står du fast så ta gjerne kontakt med oss så kan forsøke å hjelpe til.

De som betalte kontigent i høst 2016 har gyldig medlemskap ut 2017.

[huge_it_gallery id=»8″]