løkholmen 2019

Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 14/06/2019 - 16/06/2019
18:00 - 14:00
0
Last ned hendelsen iCal

Sted
Lökholmen Camping


Tradisjonen tro reiser vi til Løkholmen i år også. Denne gangen blir det 14-16. juni for klatring, bading og hyggelig samvær. Vi leier hytter på Løkholmen Camping. Vi har allerede reservert masse hytter, så ikke book selv før fristen går ut.  Klatringen foregår på feltet som ligger ca. 7 minutter med biltur unna. Se kart for detaljer. Her er det klatreruter i alle salgs vanskelighetsgrader, noe for både liten og stor, for nybegynnere og de som har holdt på en stund. Hvis du ikke har eget utstyr kan dette lånes av klubben. Husk å angi hva du trenger å låne i bestillingen. Trenger du låne sko, er det en god ide å prøve på forhånd, slik at dere finner rett størrelse. Husk å fylle ut vårt utlånskjema på det dere låner. Etter endt klatreøkt hygger vi oss i de fine omgivelsene på campingplassen med diverse aktiviteter. Klubben spanderer middag på lørdag.  Overnatting skjer i 2 eller 4 manns hytter, eventuelt i medbragt telt / lavo / campingvogn / bobil.

HUSK:
Betaling for overnatting utføres av den enkelte ved avreise
Husk å angi korrekte datoer i bestilling av hytter

Instruktørene bistår med sikkerheten, men det er viktig å påpeke at klatring skjer på eget ansvar. Derfor oppfordrer vi alle som blir med å sjekke sin reiseforsikring, om den dekker klatreaktiviteter. Det forventes også at du har mulighet/ferdigheter til å sikre dine egne barn på denne turen. Minstekrav for foreldre som skal sikre egne barn er at de innehar topptaukort.

Påmeldingsfristen er  satt til 26.mai, da sender vi bestilling på hyttene. Det er mulig å melde seg på etter dette også, men da må man selv sørge for overnatting.

Trenger du / dere haik, så husk å angi dette i bestillingen. Vi prøver så godt vi kan å formidle dette til de andre som skal reise nedover.

Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Vi kan ihvertfall garantere at det blir en hyggelig opplevelse.

Erfaring fra tidligere år:
Deltagere ankommer på både fredag og lørdag. Det kan bli litt knapt med tid å klatre på fredag, men er du av den ivrige typen er det fint om du tar en prat med oss for å avtale nærmere. På lørdag reiser vi ut til klatrefeltet etter frokost og blir der så lenge vi orker. Husk å smøre med lunsj. For å komme til klatrefeltet,  går man fra parkeringsplassen gjennom skogen på kupert sti i ca. 5 minutter. Vi prøver å få til felles avreise fra campingplassen. Ikke glem myggspray og solkrem. Hvis værgudene ikke er på vår side, så reiser vi til f.eks. Sarpsborg Klatreklubb.

Hjertelig velkommen med på tur. 🙂

Mer informasjon om klatrefeltet ved Løkholmen / Stuverød kan du finne her (ekstern lenke)

Bilder av hyttene:

[huge_it_gallery id=»2″]

Slik finner du frem til klatrefeltet:

Slik finner du frem til Løkholmen Camping:

 

Husk at #plasser = antall sengeplasser du trenger

32 plasser totalt.
32 er ledig.
0 avventer godkjenning.

Ansvarlig Instruktør: Hanne Jacobsen
Hjelpeinstruktør 1: Ole Morten Størseth
Hjelpeinstruktør 2:


Påmelding

Påmeldinger er stengt for denne hendelsen.