Bli medlem

For å bli medlem i Siggerud Klatreklubb må du registrere deg på https://medlemskap.nif.no og søke om medlemskap fra NIF sine sider. Se detaljer under for hvordan du søker om medlemskap. Har du spørsmål, må du gjerne ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Prisene gjelder for kalenderåret 1/1 – 31/12:
Familiemedlemskap: 500 NOK (til og med 5 medlemmer, +100 pr pers utover 5 medlemmer)
Enkeltmedlemskap: 300 NOK

Følgende er en beskrivelse av stegene man må igjennom for å bli medlem:

1.  Login på minidrett // Søker //
Første steg er å logge seg inn på minidrett.
Hvis du ikke har en konto der, må du opprette en. Den som ønsker å være medlem må først være registrert på https://medlemskap.nif.no. Er det et barn som skal være medlem og som ikke har en epost adresse eller telefonnummer, må du benytte en av de foresattes opplysninger. Er du en voksen som ønsker å melde inn hele familien, må du først huske å registrere alle i familien og kople sammen familierelasjonene på minidrett.
Under kan du se en video av hvordan dette kan gjøres
2.  Søk opp Siggerud Klatreklubb og send søknad // Søker //
Første steg inne på minidrett er å søke opp Siggerud Klatreklubb og sende en søknad om medlemskap. Under finner du skjermbilder og en video på hvordan dette kan gjøres. På https://medlemskap.nif.no har NIF gjordt dette enklere. Du trenger ikke lenger søke. Linken over sender deg rett til vår klubb.

[huge_it_gallery id=»8″]
3.  Behandle søknad // Siggerud Klatreklubb //
Når du har sendt oss en søknad må vi behandle den. Da må vi typisk finne ut av om du søker om enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap. Er vi usikre på dette så sender vi deg en email for avklaring. 
4.  Sende faktura // Siggerud Klatreklubb //
Vi sender deg nå en faktura basert på type medlemskap.
5.  Behandle faktura // Søker //
I dette steget betaler du fakturaen vi har sendt deg i minidrett. All databehandling skjer nå i relasjon med minidrett. Når fakturaen er betalt vil du automatisk få et digitalt medlemskort tilgjengelig i mindrett APPen. Ditt medlemskap gir deg for eksempel rabatter på klatreutstyr hos https://www.sportsnett.no
APPen er tilgjenglig for Android og iOS